Matractisztítás, matrachuzat tisztítás

MATRACTISZTÍTÁS

Íme egy apróbb segítség miért válasszon minket és miért kerül Önnek NULLA forintba a takarítása saját NOVETEX matracának.
Partnerünk a Vorwerk Magyarország segít Önnek abban, hogy tiszta és egészséges matraca legyen.

Vorwerk írja:
Miért kockázatos az otthoni környezet? Sajnos, ma Magyarországon minden 3. ember szenved valamilyen asztmás vagy allergiás betegségben, és ez az arány folyamatosan nő. 2010-ben indult, Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja.Eredményeiből kitűnik, hogy a szűrővizsgálatokon részt vettek 46%-ának van krónikus megbetegedése.  Jól látszik továbbá, hogy a közismert népbetegség, a magas vérnyomással küzdő emberek mellett hasonló arányban fordulnak elő az asztmában, allergiában szenvedők.

Mi lehet az oka? Az egyre szennyezettebb környezeti levegő? Magasabb porkoncentráció? Ételeink összetétele? Igen, ezek együttesen hozzájárulnak az allergiás megbetegedések kialakulásához. A stresszes és időhiányos életformának köszönhetően immunrendszerünk fokozott veszélynek van kitéve. Nincs ideje a szervezetünknek arra, hogy pihenjen, regenerálódjon. Miért?A súlyos allergén anyagok meleg ágya a fekvőközegünk (ágymatrac, fekvőgarnitúra, paplan, párna), ahol az ember naponta 6-8 órát tölt el.Ebben az időszakban az immunrendszerünk 10 %-on üzemel, ilyenkor a legsebezhetőbb a szervezetünk. Azokat a szerves szennyeződéseket szeretnénk eltávolítani, melyek meggátolnak minket az aktív pihenésben, feltöltődésben.

Mit tehetünk ezért? A Vorwerk Kobold Higiéniai Rendszerbiztosítja az allergén anyagoktól mentes otthont, tiszta levegőt, környezetbarát szemléletet, hatékonyságával időt spórol. NOVETEX terméket vásárolt ügyfelek jogosultak 1 db matrac frissítő mélyporszívózására!

Nem kell mást tennie, mint bizalommal fogadni a nagy múltú, szakmai tapasztalattal rendelkező Vorwerk munkatársát, aki a legszínvonalasabb matractakarítást nyújtja Önnek professzionális porszívóval! Tartson igényt a szolgáltatásra!
Adjon esélyt arra, hogy felkeresse Önt otthonában egy szakember és magas szintű szakmai tudásának megfelelően végezzen Önnél egy teljes körű matractisztítást! Az Önt megkereső munkatársat fogadják bizalommal! A szolgáltatás elvégzését kérjük, jelezze felénk!

Matractisztítás előnyei:

  • ingyenes szolgáltatás, matracvásárlóink számára
  • segítünk egészségének megőrzésében
  • így növeljük matracának élettartamát
  • professzionális tisztítás, megbízható munkatárssal
  • rendszeres mélytisztítással megszüntethetők az allergiás tünetek

RENDELJE MEG ÚJ MATRACÁT BOLTJAINKBAN VAGY AZONNAL WEBSHOPUNKBAN!

 

MATRACHUZAT TISZTÍTÁS

Előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek az ágyunkban is.

S mivel nincs is annál kényelmesebb, ha ágyban fekve televíziót nézve esszük meg vacsoránkat vagy éppen a reggeli kávét ágyba visszük-kapjuk. Ekkor következik, hogy egy csepp kávé,- vagy ketchup folt jelenik meg a matrachuzatunkon. Ebben az esetben sem kell megijedni, hiszen ebben is gondoltunk Ön(ök)re azzal, hogy gyorsan és egyszerűen jusson hozzá újra patyolat tiszta huzatához.

Munkatársaink házhoz mennek Önhöz(díjköteles), le is húzzák a huzatot a matracáról, elszállítjuk, kitisztítjuk és visszaszállítjuk.

A matractisztítás egyszeri költsége 9.990 Forint szimpla huzatnál, 12.990,- francia huztanál.

Matrac és huzat tisztítás megrendelhető.