Elektroszmogmérés

MI AZ ELEKTROSZMOG?

 

Az elektroszmog az elektromos berendezések által kibocsátott láthatatlan elektromágneses sugárzás elnevezése.
Ezt a kifejezést rendszerint azok használják, akik az ilyen alattomos sugárzásnak egészségkárosító hatást tulajdonítanak, és így azt a - szmoghoz hasonlóan - egy olyan szennyezési formának tartják, ami ellen védekezni kell!


Elektromosság tudnivalói

Az elektromosság a nap 24 órájában körülvesz minket. Környezetünkben természetes körülmények között létrejövő és mesterségesen létrehozott elektromos és mágneses terek találhatóak.
Jelen van:a természetben (Légkör, Föld, Nap, csillagok),továbbá az elektromos áram előállításának, szállításának és felhasználásának berendezéseiben (pl.:föld felett és alatt futó vezetékekben, falakban futó kábelekben, konnektorban, tv-ben, a hifi rendszerben, a lámpában stb.)

Mennyire befolyásolja az elektroszmog az embert?

Mindannyian tapasztaljuk, hogy szervezetünk működése, közérzetünk és hangulatunk függ az időjárástól, a frontátvonulástól, a mágneses viharoktól. Kevesen tudják azonban, hogy ezekért a változásokért elsősorban a légköri elektromosság a felelős.
Tünetei: kimerültség, fejfájás, fáradtság, depresszió, magas vérnyomás, pszichés zavartság, gyengeség, koncentrációs készség csökkenése, alvászavar, nyugtalan alvás, csökkenti a szervezetünkben jelenlevő melatonin* nevű hormon szintjét, amely fontos szerepet játszik az alvás-ébrenlét szabályozásában.
*Melatonin: az alvási ciklust irányító hormon.  Hat a test hőmérsékletére, és álmosságot okoz. Befolyásolja az immunrendszert is, bár ennek módja még nem ismert. Antioxidáns – ennek következtében rákellenes – hatása van.

 

 

Hogyan védekezzen az elektroszmog ellen?


A sejtműködésben az elektromágneses terek azok az irányító, s egyben vezérlő tényezők, melyek megelőzik a fizikai és pszichés változásokat. Az elővigyázatosság elve alapján a legjobb védekezés a megelőzés! Igazán pihentető alvás, csak elektroszmogtól mentes környezetben lehetséges:

•    ne kerüljön elektromos berendezés a hálószobába, vagy mindig áramtalanítsa azokat.
•     a mobiltelefonokat és elektromos ébresztőórákat helyezze minél távolabb a fejétől, mert ezek az egész éjszaka folyamán rossz hatással vannak alvására
•    használjon elektroszmog szűrő derékaljat, amely csökkenti a szervezetünkre ható káros elektromos mezőt és megszűri az alvókörnyezetünket ezektől a mesterséges sugárzásoktól
•    az állítható motoros ágyrácsok esetén, testünk folyamatosan ki van téve ezeknek a mesterséges sugárzásoknak, ezért az elektroszmog szűrő feltétlen javasolt!

 

 

 
Elektroszmog szűrő derékalj hatásai

•    megvédi szervezetét a mesterséges sugárzásoktól, ezáltal pihentető alvást és friss, energiával teli ébredést nyújt
•    megteremti Ön körül azt az ideális alvóhelyet, amelyben teste feltöltődhet, regenerálódhat
•    csökkenti a szervezetére ható káros elektromos mezőt, ezáltal éjszakája nyugodtabb, alvása mélyebb és közérzete is sokkal jobb lesz
•    az elektroszmog szűrő derékalj - ahogy a nevében is benne van - megszűri az alvóhelyét a mesterséges sugárzásoktól, amelyeket a föld felett és alatt futó, a feje mellett elvezetett, a falban hálózatot alkotó vezetékek, a rossz földelés vagy akár egy áram alatt lévő kisebb vezeték okozhat
•    optimális alvókörnyezetet alakít ki az Ön számára, amelyben minden külső negatív hatás nélkül kipihenheti magát

 
 
 
 
Elektroszmog mérés

Szeretné tudni, hogy lakása, hálószobája mennyire „fertőzött”? A Matrac(.hu) Biomanufaktúra munkatársa kérésére házhoz megy, s műszeres vizsgálatot végez a kívánt területen, melyről mérési adatlapot ad át Önnek, s elemzőinknek. Az adatok értékelése után elemzőnk felhívja Önt, hogy megoldást javasoljon, mely csökkentheti, esetleg megszűntetheti a káros elektromos sugárzást.

 

 

Rendelhető: elektroszmogszűrő