Elektroszmogmérés

Az elektroszmog az elektromos berendezések által kibocsátott láthatatlan elektromágneses sugárzás elnevezése. Ezt a kifejezést rendszerint azok használják, akik az ilyen alattomos sugárzásnak egészségkárosító hatást tulajdonítanak, és így azt a - szmoghoz hasonlóan - egy olyan szennyezési formának tartják, ami ellen védekezni kell!

Matrac, ágykeret házhoz szállítás

Levesszük a válláról a cipekedés megerőltető gondját! Szállító kollégáink otthonában a hálószobáig kísérik kiválasztott matracát, új ágykeretét! Nem tudja, mi legyen a régivel? Ne okozzon ez a kérdés Önnek problémát! Visszük, az újat elhozzuk a régit!

Matracpróba otthon

Matracpróba otthon. Egyedülálló lehetőség a sikeres, tökéletes matrac, párna kiválasztásért! A végleges döntés előtt, otthonában tesztelheti a boltban kiválasztott termékeket! Kaució ellenében, Ön a megrendelés előtt, egy hétig tesztelheti a kiválasztott matracot. Párnák esetében három napig próbálhatja otthonában, termékeinket!  Ez 100% kockázat nélküli lehetőség.

Matrac- és matrachuzat tisztítás

Megérdemelne matrac huzata egy teljes körű „wellness programot”? Családi támogatás kell a matrachuzat levételéhez? Nem fér be a mosógépbe? Cseppet se aggódjon! Megálmodtuk Önnek a matrachuzat tisztítási szolgáltatásunkat, bízza ránk nyugodtan!

NOVETEX vásárlási utalvány

Ajándékozza meg szeretteit a pihentető éjszakai alvás örömével! Zsebelje be hálájukat és élvezze a kipihent arcokat! Lepje meg őket NOVETEX ajándékutalvánnyal!

Nyomástérkép

A nyomástérképezés interfész használata során az érzékelők számszerűsítik a nyomást két, egymásra nehezedő tárgy között.

Garancia

Minden a garanciális feltételekről

Matraccsere program

Most Ön is jótékonykodhat. Matrac, ágykeret, franciaágy, hálószobabútor vásárlása esetén, régi, de még használható matracát ingyen juttatjuk el segélyszervezetek számára.