2015. Május 08.

Tudja e, hogy a NOVETEX-nél gyerekének és kiskedvencének is rendelhet akár kókuszmatracot is?


A NOVETEX „specialitása” a matracgyártás, mind a gyermekek- és meglepő, de a kiskedvenciek  részére is.

Mit is vásárolhatunk gyermekeink számára a NOVETEX-nél?
1.    Az első és legfontosabb, hogy megfelelő matracot válasszunk gyermekeinknek, amely alátámasztja a gerincet, biztosítja a gerinc ideális helyzetét, ugyanakkor kényelmes fekvőfelület is egyben. A gyermekek számára csecsemőkortól ifjúkorig, kókuszmatrac és szivacsmatrac közül válogathatnak ITT, amelyeket egyedi méretben is elkészítünk.

2.    A gyerekszobából a matrac mellett a kiságy sem hiányozhat! Babaágy, valamint a nagyobb gyerekek részére emeletes ágy is megvásárolható, amely kiváló választás helyhiány esetén.

3.    A gyerekek kedvencei a Disney figurák, amelyekkel szobájukat könnyedén be is rendezhetik. A kiságyhoz Disney figurás fejvédő, takaró, párna és játéktakaró is megtalálható termékeink között.

4.    Wellsoft termékeink a gyermekek számára is kaphatóak. A Wellsoft takaró puhaságát bizonyára imádni fogja gyermeke.

5.    A csecsemők számára praktikus kiegészítő a hálózsák, amely nyári, téli, és normál kivitelben is megvásárolható. Ez a hálózsák gyermeke saját kis birodalma lesz, kedvére kapálózhat benne, Önnek nem kell aggódnia, hogy lerúgja magáról. Bélelt hálózsák minden időszakra. A patentos vállpántnak és az oldalán végigfutó zipzárnak köszönhetően könnyű belehelyezni a babát, és akár takaróként is használható.


6.    Tegye gyermeke szobáját még vidámabbá! Rendeljen gyermekének színes babzsákfotelt, amely garantáltan gyermeke kedvencévé válik.

Kis kedvenceik számára pedig matraccal kedveskedünk, amelyek cicák, kutyák számára egyaránt megfelelő.


 

 
vissza
2015. Május 08.  0 komment  olvasva: 1484 alkalommal 

Tovább olvasom

2015. Május 08.  0 komment  olvasva: 1057 alkalommal 

Tovább olvasom

2014. Június 25.  0 komment  olvasva: 2365 alkalommal 

Tovább olvasom

2014. Május 07.  0 komment  olvasva: 3090 alkalommal 

Tovább olvasom

2014. Április 15.  0 komment  olvasva: 2609 alkalommal 

Tovább olvasom