2015. Május 08.

Hogyan használhatja fel az EP és ajándékutalványt a NOVETEX-nél?


Milyen előnye van az egészségpénztári kártyának cégünknél?
Az önkéntes egészségpénztári tagok, illetve rendelkezésük alapján a közeli hozzátartozóik kedvezményesen vásárolhatnak bizonyos termékeket, valamint életmódjavító szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Cégünk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban, annak érdekében, hogy a vásárlók a különböző egészségpénztárak révén kedvezményesen juthassanak hozzá a termékekhez, elkölthessék egészségpénztári kártyájukon a rendelkezésükre álló összeget. A partnereink listája folyamatosan bővül, jelenleg a következő egészségpénztárakkal állunk kapcsolatban:

Mely termékeink vásárolhatók egészségpénztári kártyával?
Az egészségpénztári kártya a NOVETEX által forgalmazott felnőtt biomatracokra és minden TEMPUR termékre vehető igénybe.


Nemcsak az egészség pénztári partnereink, és az általunk elfogadott utalványok palettája szélesedik, hanem a NOVETEX VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYA is megújult.


A megújult utalványok már megvásárolhatóak üzleteinkben!!!


De miért is előnyös az utalvány?
Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy meg szerette volna ajándékozni szeretteit, de a választás bonyolult és nehéz procedúra volt, esetlegesen az ajándék nem nyerte el a megajándékozni kívánt személy ízlését. Ennek elkerülése végett a vásárlási utalvány kiváló megoldásnak bizonyul, így biztosan a megfelelő termék kerül szerette otthonába. A vásárlási utalvány fél évig levásárolható és bármely összegben megvásárolható. Nagyszerű ajándék nászajándékként, évfordulóra, születésnapra egyaránt.

Vásároljon VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYT üzleteinkben vagy rendelje meg.
vissza
2015. Május 08.  0 komment  olvasva: 1484 alkalommal 

Tovább olvasom

2014. Június 25.  0 komment  olvasva: 2365 alkalommal 

Tovább olvasom

2014. Május 07.  0 komment  olvasva: 3090 alkalommal 

Tovább olvasom

2014. Április 15.  0 komment  olvasva: 2609 alkalommal 

Tovább olvasom